הרכש היקר בתולדות ריאל: “אמות למען מוריניו”

admin
By
2 Min Read

יאן דיומנדה דיבר לראשונה כשחקן הבלאנקוס וחשף הכל: השיחה בצרפתית עם “המיוחד” בחמש בבוקר ששינתה את התמונה. וגם: סגירת המעגל ביחד עם אמבפה

הרכש היקר בהיסטוריה של ריאל מדריד, יאן דיומנדה, דיבר לראשונה מאז החתימה בראיון מיוחד ושיתף בתחושות. “אני גאה ומאושר כי הפכתי את החלום שלי למציאות”, אמר הכישרון הצעיר על המעבר היוקרתי. “המטרה שלי תמיד הייתה להיות השחקן הטוב בעולם ואני ממשיך לרדוף אחריה. אני מחשיב את עצמי כאדם עניו, אבל כזה שבטוח בעצמו וביכולות שלו”. השחקן שיתף על הרגע בו גילה שהקבוצה מבירת ספרד רוצה אותו: “זה היה כמו חלום כי אין מועדון גדול יותר. מאז שגיליתי את זה, לא ישנתי.

לא יכולתי להאמין. דיברתי עם ההנהלה ואז דיברתי עם המאמן. הופתעתי כי הוא דיבר צרפתית.

מוריניו קם בחמש בבוקר כדי לדבר איתי, וזה אומר שזה משמעותי. כשריאל מדריד קוראת לך אתה לא יכול להגיד לא, אז אמרתי לו ‘אם אתם רוצים אותי, אני אהיה שם'”. “אני מאושר לעבוד איתו כי הוא הטוב ביותר” דיומנדה התייחס לקשר המיוחד שכבר נוצר עם “המיוחד” : “מיד כשהגעתי הוא אמר לי, ‘הבטחתי לך שתהיה חלק מהקבוצה שלי והנה אתה כאן’. אמרתי לו שאני מאושר לעבוד איתו כי הוא הטוב ביותר. אני יכול ללמוד ממנו המון, הוא המאמן הנכון להמשיך איתו את ההתפתחות המקצועית שלי.

אני מוכן למות למענו על המגרש”. יאן דיומנדה וקילאין אמבפה: “אני זוכר שהחלפתי חולצה עם קיליאן אמבפה והיום אנחנו באותו חדר הלבשה” (IMAGO) לסיום, נזכר הכוכב בהופעת הבכורה שלו בברנבאו כשחקן לגאנס: “זה מעשה ידי אלוהים ואני מאמין בו מאוד. זו חתיכת צירוף מקרים. מאותו משחק אני זוכר שהחלפתי חולצה עם קיליאן אמבפה והיום אנחנו באותו חדר הלבשה, צוחקים ביחד. לעולם לא אשכח את לגאנס כי זה המועדון היחיד שנתן לי את ההזדמנות להראות את האיכות שלי”.

Share This Article
Leave a Comment

Leave a Reply