Home Tech Στη Μύκονο η μητέρα της Ναόμι Κάμπελ, στα 67 της φωτογραφίζεται με μαγιό -Η τραγική της ιστορία [εικόνες] – iefimerida

Στη Μύκονο η μητέρα της Ναόμι Κάμπελ, στα 67 της φωτογραφίζεται με μαγιό -Η τραγική της ιστορία [εικόνες] – iefimerida

by admin2 admin2
125 views
Στη Μύκονο η μητέρα της Ναόμι Κάμπελ, στα 67 της φωτογραφίζεται με μαγιό -Η τραγική της ιστορία [εικόνες] – iefimerida

Στη Μύκονο βρίσκεται η μητέρα της Ναόμι Κάμπελ, μία εντυπωσιακή γυναίκα 67 ετών, που βρέθηκε στο νησί των ανέμων για μία φωτογράφιση εταιρίας ρούχων.

«Τώρα έφτασε η στιγμή στη ζωή μου για να σκεφτώ καλύτερα τον εαυτό μου και να κάνω ό,τι θέλω» αναφέρει με αφορμή το ταξίδι της στην Ελλάδα και την φωτογράφηση.

γυναίκα με μαγιό
Η 67χρονη πάει τρεις φορές την εβδομάδα γυμναστηριο και κάνει πιλάτες και βάρη

Η μητέρα της Ναόμι Κάμπελ φωτογραφίζεται με μαγιό, στα 67 της [εικόνες]

«Οπότε η απάντησή μου, όταν μου πρότειναν φωτογράφιση με μαγιό ήταν, γιατί όχι;» αναφέρει σε δηλώσεις της. «Το να μεγαλώνεις δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να σκεπάζεσαι όταν βρίσκεται στην παραλία ή σε διακοπές. Για μένα έχει να κάνει με την εμπιστοσύνη και την αίσθηση άνεσης με το πώς νιώθεις και φαίνεσαι» πρόσθεσε.

Γυναίκα με μαγιό
«Το να μεγαλώνεις δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να σκεπάζεσαι όταν βρίσκεται στην παραλία» τονίζει

Η μητέρα της Ναόμι Κάμπελ χάρηκε τον ήλιο και τις ομορφιές του νησιού και όσο για το πώς διατηρεί τη σιλουέτα της, η ίδια το απέδωσε στο ότι πάει τρεις φορές την εβδομάδα στο γυμναστήριο στο οποίο, μεταξύ άλλων, κάνει πιλάτες και βάρη. Άλλωστε η μητέρα της «μαύρης γαζέλας» πρέπει να διατηρήσει τον μύθο ότι το μήλο πέφτει κάτω από τη μηλιά.

Γυναίκα ποζάρει στην εκκλησία
Η μητέρα της Ναόμι Κάμπελ χάρηκε τον ήλιο και τη φωτογράφιση

Η τραγική ιστορία της Βαλερί Κάμπελ

Τζαμαϊκανή, χορεύτρια μπαλέτου με το όνομα Exotica, η Βαλερί Κάμπελ είχε χορέψει για τον Αριστοτέλη Ωνάση και τον Σάχη του Ιράν.

Σε ηλικία 35 ετών διαγνώστηκε με καρκίνο του στήθους και αναγκάζεται να κάνει μαστεκτομή, ενώ ταυτόχρονα γίνεται Μάρτυρας του Ιεχωβά. Στο πλευρό της βρίσκονται η Νάομι και ο γιος της Πιέρ που απέκτησε από άλλο γάμο.

You may also like

Leave a Comment